Obsah fóra Všeobecné informácie Predstavte sa Predstavte sa

Predstavte sa

Vitajte pri našom ohni, povedzte nám niečo o sebe.

Poslať Štv 22. Okt 2015 11:25:56

PS: Ten stan na fotke v pozadi musim stale stavat pre priatelku, ale uz aj na tom pracujem ;)

Poslať Pia 23. Okt 2015 16:26:32

Vitaj Palo. Ja tu nie som moc dlho, ale vekovo som tu určite najstarší, tak Ťa vítam medzi visutcami. camp

Poslať Pon 23. Nov 2015 23:35:45

Ahojte, som z Kosic a radost z visenia som objavil ked sa k nam na opekacku dovalil kamosov kamos s njakou ceskou platenkou. Hamaku mam prvy rok a ukecal som uz dvoch kamosov aby sa pridali. Nemam toho este moc pochodene ale aj tak uz oplakavam letnu sezonu lebo tohto sleep sa zatial nedokazem nabazit. Tesim sa az bude znova teplo a slubujem ze toho odfotim viac ako len svoje ponozky.. blush

Poslať Pon 18. Júl 2016 8:15:16

Ahojte
Som Jozef , nováčik z Ba.

Poslať Str 20. Júl 2016 22:34:11

Vitajte :)
Aby človek dobre videl, nestačí otvoriť oči. Predovšetkým treba otvoriť srdce! G. Rébuffat

Poslať Štv 01. Sep 2016 16:23:54

Ahojte, volám sa Juraj a som z Bratislavy. Hamaku som si kúpil iba minulú sobotu v známom Bratislavskom obchode a neviem sa dočkať kedy ju pôjdem vyskúšať. Túto stránku som objavil keď som gúglil nejaké informácie o hamakách. [hi]

Poslať Štv 01. Sep 2016 17:18:32

ahoj, tak si pozri planovane akcie, a mozes skusat v karpatoch uz tento vikend. Ak pijes kavu, treba to nahlasit dopredu.

Poslať Štv 01. Sep 2016 18:43:35

No... :( pozeral som ale tento týždeň idem do Čunova. Škoda ale fórom sledujem a nabudúce keď budem môcť sa určite pridám.

Poslať Štv 29. Mar 2018 20:23:14

Som jediny škreček čo prespava v hamake som z ba a hamaku mam 2 roky mam 47 rokov a tento rok som na hamaku namotal aj syna 13 a synovca 12 tak teraz po sviatkoch zaciname vyrazat do karpat na prespavacku ale ak hlada partnerov do lesa kludne sa pridame len treba napisat byvam v raci takze do lesa to mame kusok a budeme spoznavat aj ine miesta nie je nad to ak sa clovek zobudi v prirode a na cerstvom vzduchu mam to rad a fandim hamakarom a vsetkym co maju radi les a relax v lese

Poslať Pia 30. Mar 2018 22:45:27

vitaj, kludne ked budete mat nieco na plane pridaj akciu do planovanych .. ak nebude vadit ze to je verejne.. ak ano tak cez sukromne spravy.
pekne sviatky.

Predchádzajúci

Späť na Predstavte sa